Grondverzet: van A tot Z voor u geregeld

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk beginnen met bouwen, maar het neerzetten van een gebouw of het aanleggen van infrastructuur vereist een hele hoop grondwerk. Voor het verplaatsen en het verhogen van een oppervlakte is het gebruik van specifieke machines cruciaal. Wij bieden met onze mankracht en machines al jarenlang de helpende hand aan aannemers, de infra-wegenbouw en particulieren.

Voor elke klus een machine paraat

Misschien zoekt u een mobiele kraan of juist een shovel. Wij hebben de machines en de chauffeur voor u.
Ons wagenpark:

 • Hydraulische graafmachine (HGM)
  De arm kan beide kanten op bewegen om niet alleen grond te verplaatsen, maar ook plekken mee te dichten. Het slopen van een gebouw is ook geen enkel probleem. Onze mobiele kraan weegt 15 ton en is voorzien van een draaikantelstuk. Er is weinig wat deze machine niet kan. Deze graafmachine is bijvoorbeeld ook moeiteloos in te zetten voor het graven van bouwputten, sloten en bassins.
 • Shovel met meerdere bakken 15 ton
  Grote hoeveelheden aan grond die u ergens anders wilt hebben dan waar het nu ligt? Geen enkel probleem met onze ijzersterke shovel. Wij schuiven de baan ermee. Al uw gebroken puin of zand schuiven wij op het blote oog zo strak mogelijk weg. Zo kunt u met gemak aan uw bestratingswerkzaamheden beginnen. Voor de shovel bieden wij verschillende bakken aan.
 • Gronddumper/ zandkipper/ kiepwagen/ drieasser
  15 m³ 23m³
  Om grote hoeveelheden aarde of grond te transporteren, hebben wij diverse machines in ons wagenpark staan. De drie evenredige, achter elkaar liggende assen van de drieasser maken dit apparaat tot een zeer stabiele en betrouwbare partner voor uw grondverzet. Onze drieasser is ook voorzien van afdekkleppen waardoor we geen inhoud onderweg verliezen. Zo helpen wij u met elke klus uit de brand.
 • Rolbezem 280 cm breed
  De bezem om de weg mee schoon te vegen. We beschikken ook over een schuif die achterop gemonteerd kan worden om het grovere vuil weg te halen, zodat we alles spik en span achterlaten. De afwerking is voor ons net zo belangrijk als de klus zelf.
 • Watertank 28 m³ inhoud
  Als alternatief voor de schuif kan ook onze watertank achterop om de weg schoon te spoelen. We gebruiken hiervoor schoon water. Zo gaan we nog één keer over het land heen. We werken alles tot in de puntjes af.

Wij regelen uw grondwerk
van A tot Z

U wilt natuurlijk een veilige en snelle afhandeling van uw klus. Maak het uzelf dan gemakkelijk en zet ons aan het werk!