Mesthandel: stel zelf een pakket samen!

Het regelen van uw mestverwerking kost u wellicht zeeën van tijd.
Wij bieden daarom een totaalpakket aan voor uw mestverwerking: van de aanvoer tot het uitstrooien. Dit pakket stelt u zelf samen.
Zo voorzien wij u in al uw mestbehoeften. Al jaren vertrouwen akkerbouw, veeboeren, boomkwekers, particulieren, aannemers en fruittelers op onze dienstverlening!

Van aanvoer tot uitstrooien

Het bemesten van uw land is vaak een hele klus. Hier zijn specifieke machines voor nodig en ook kost het tijd. Wanneer u niet de juiste machines of mankracht paraat heeft, zorgt dit hoogstwaarschijnlijk voor een hoop frustratie. Niet nodig, want dan komen wij om de hoek kijken. Onze machines zijn allemaal uitgerust om grote ladingen mest te vervoeren. Wij zijn intermediair en hebben ook een geijkte weeginrichting speciaal voor de mesthandel.

Onze mest komt van de volgende dieren:

  • Koeien
  • Varkens
  • Kalveren
  • Geiten

Wanneer u mest nodig heeft, helpen wij u hier uiteraard ook graag bij. Onze mest betrekken wij van biologische boeren en gangbare boerenbedrijven.
Heeft u een overschot aan mest? Wij regelen de afvoer voor u. 

De meest innovatieve machines en technieken!

Door het gebruik van een Roelama tank (14m3) met twee componenten zorgen wij voor een betere drukverdeling op het land. Zo voorzien wij ook in de luchtdrukwissel en nemen wij het behoud van uw land in acht.

Voor de mestaanvoer maakt onze vrachtwagenchauffeur gebruik van een mestoplegger (36m3).Deze is ook voorzien van een geijkte weging en een monsterkabinet.
Om de vaste mest te transporteren, maken wij gebruik van een drieassige kipper VGM, ook met de geijkte weeginrichting en monsterkabinet. Voor het uitstrooien van vaste mest zetten wij de Tebbe HS 120 in.

Bij ons pakket hoort ook het leveren en uitrijden van compost om uw bodemstructuur te verbeteren.

Maak u geen moment zorgen over de mesthandel!

Waarschijnlijk bent u nu benieuwd naar de prijs van mestverwerking, maar heeft u behoefte aan meer details. Of wilt u direct gebruikmaken van onze diensten? Neem dan nu contact met ons op!