Gegarandeerd een veilig en snel agrarisch transport!

Stel dat u last heeft van een berg puin, een aardappeloogst wil verplaatsen of een mesthoop heeft die weg moet. Het op een veilige manier vervoeren van goederen, machines en grond vraagt om voldoende mankracht en de juiste machines. Wij regelen het transport van A tot Z, waardoor u achteraf altijd terugkijkt op een veilige en snelle afhandeling!

Voor elke klus hebben wij altijd de juiste machine

Met ons uitgebreide wagenpark bieden wij voor elke klus een machine met vakbekwame chauffeurs. Precisielandbouw staat bij ons hoog aangeschreven en wij investeren hierin.

Onze machines rijden met GPS. Dit zorgt voor kaarsrechte lijnen op uw grond en het optimaal benutten van grond. Door de luchtdrukwissel ontzien wij ook de bodem.

Ons wagenpark:

 • Gronddumpers
  Om de grote hoeveelheden aarde en grond te verplaatsen, staan gronddumpers klaar. Deze dienen als betrouwbaar vervoermiddel door de afdekluiken die erop zitten, zodat er geen inhoud verloren gaat tijdens het transport.
 • Platte wagen – 8 meter
  Wij beschikken over meerdere platte wagens die met gemak vast materiaal verplaatsen. Deze platte wagen is o.a. geschikt voor het verplaatsen van bomen, balken, strobalen, hooi, kuilpakken en betonplaten.
 • VGM drieasser volumekar
  Uw aardappels en uien vervoeren wij met behulp van onze drieasser. Door de drie evenwijdig, achter elkaar liggende assen is dit een stevige en stabiele machine met een enorm laadvermogen. Deze ware krachtpatser is in te huren voor het verplaatsen van diverse soorten vracht.
 • Mesttransport
  Zowel voor het vervoeren van uw droge- als drijfmest zijn wij in te schakelen. Wij gebruiken hiervoor vrachtwagens en transsporttanks. Wij zijn intermediair en hebben een geijkte weeginrichting en monsterkabinet. Het vervoeren van vaste mest gebeurt met een GPS-weging. Zo weet u precies hoeveel mest per ha² u uitrijdt. Het wegen en bemonsteren van uw mest gebeurt met uiterste precisie. Ook beschikken wij over een mestcontainer voor opslag. Wij nemen de mestverwerking compleet uit handen.

In een mum van tijd regelt u het agrarisch transport!

Laat ons het transport op een veilige en snelle manier regelen! Neem direct contact met ons op, leg uw situatie uit en wij geven u een advies.
Heeft u behoefte aan meer informatie? Stel dan gerust nu uw vraag!