Zo begon het

Veel mensen bedenken gedurende hun leven wat ze voor werk willen doen, maar toen ik geboren werd wist ik al precies wat mijn passie was. Ik ben Geert Schelling, opgegroeid op een boerderij in een echt ondernemersgezin waar ik het vertrouwen en de kennis kreeg om voor mezelf te beginnen. Dagelijks zet ik mij met mijn team in om bedrijven te voorzien van de juiste machines en mankracht

Het begin van een jongensdroom

Op school wist ik al dat ik mijn leven lang op het land wilde werken. Vanaf mijn zesde riep ik dat ik ‘als ik later groot was’ elke dag kranen en trekkers wilde besturen. Ik was altijd al gek op de grote machines, toen nog een kleine jongensdroom.

In mijn vrije tijd hielp ik al op het land. Ik reed rond op een felblauwe skelter, voorzien van een echte kieperbak. Ik hielp m’n ouders mais te telen en was altijd te vinden in de koeienstal. Het was geen verassing als ik tijdens het grasmaaien in de trekker in slaap viel en uren wegbleef.

De wereld
over reizen

Voordat ik mijn eigen bedrijf opzette werkte ik een tijdlang bij een koeienboer. Hij leerde mij veel over het ondernemerschap en stimuleerde mij om de wereld te gaan ontdekken voordat ik voor mezelf ging beginnen. Zodoende vertrok ik naar Denemarken en zelfs Amerika om te zien hoe het daar allemaal in z’n werk ging op de boerderij.

Op mijn vijftiende begon ik voor mezelf. Toen huurde ik een schuur om mijn eigen koeien te houden. Niet veel later kocht ik van mijn zuurverdiende spaargeld m’n eerste zware trekker. Vanaf dat moment ging het balletje rollen. Langzamerhand kreeg ik meer klanten en steeds meer aanvragen voor verschillende klussen. Elk jaar kon ik iets uitbreiden.

Ik heb de machinistenopleiding afgerond. Nu bestuur ik al mijn favoriete machines en ben ik gecertificeerd. Gedurende de jaren breidde ik mijn machine arsenaal flink uit. Loonwerker word je niet, dat ben je.

Laten we aan de slag gaan!

Maak het uzelf gemakkelijk, kies voor een perfecte afhandeling van uw klus en zet ons aan het werk.